أصـــــداف
عزيزى الزائر مرحبا بك بمنتدى اصداف برجاء التسجيل لدخول المنتدى
أصـــــداف
عزيزى الزائر مرحبا بك بمنتدى اصداف برجاء التسجيل لدخول المنتدى
أصـــــداف
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدى أسلامي يتناول كل ماهو مفيد للشباب والكبار وكل مايهم الأسلام والمسلمين
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
جيرسى
نائب المدير العام
نائب المدير العام
جيرسى


انثى
الابراج : السمك الماعز
عدد الرسائل : 7425
العمر : 57
العمل/الترفيه : منتدى اصداف واخد وقتى
المزاج : نحمده على كل شىء
الألتزام بقوانين المنتدى : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  11110
رقم العضوية : 2
الأوسمة : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  1187177599
الحالة المزاجية : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  453210
  : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  15781610
تاريخ التسجيل : 24/01/2008
الشهرة الشهرة : 275
نقاط نقاط : 32184

طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  I_icon_minitimeالإثنين 16 أغسطس 2010, 1:40 am

... صينية الجلاش (لكلاج) باللحمة المفرومة ..


جربوها وادعولي طعمها اكتر من روووووووعة وحتعجبكوا اوي

المقادير

لفة جلاش فاخر ..

نصف كيلو لحم عصاج

اصبع ذبدة مذاب

2 كوب حليب دافئ

2 بيضة

ملح وفلفل اسود

الطريقة

الأول نعضج اللحمة مع بصلة مقلية بالزيت وفلفل رومي مقطع وفلفل اسود وملح


ونحضر صينية ويفضل تكون مربعة وندهنها
بالذبدة بعد ذلك ناخد ورقة جلاش بنطبقها اتنين ونحطها في الصينية تبقى
كأها طبقتين وندهنها بالذبدة ... ثم ورقة تانية ونطبقها اتنين ونحطها في
الصينية وندهنها بالذبدة ،، نضع حوالي اربع ورقات جلاش مطبقين (اثنين)
وندهنها بالذبدة


بعد ذلك نحط عصاج اللحم ونفرشة ع الجلاش ماعدا الأطراف

بعدين نحط طبقة تاني جلاش وندهنها
بالذبدة وهكذا تقريبا 5 طبقات واخري شي ندهن الوش بالذبدة كمان ... ونقطعة
بالسكين لمربعات او مثلثات زي ما يعجبك


ودي الصورة بعد ما خلصت رص ودهن وتقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-11f0j9v3


ودي صورة من قريب



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-zad1ll6k


بعدين نكون مجهزين في الخلاط 2 بيضة وكوبين حليب وملح وفلفل واذا بتحبي نصف مكعب ماجي

نضربهم ونحطهم فوق الجلاش...





طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-vc3rx7i8


وندخلها فرن حار لحد ما تحمر من فوق ..
انا عامة مش بشغل لها الشواية من فوق بتركها بدون فتح الفرن وبتستوي وتحمر
بدون شواية عشان ممكن تحليها تتحمص من فوق وماتطلعشي بنفس الطعم




الوقت.... نصف ساعة




بعد ما استوت



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-xwzt913y


بعدين نعيد تقطيعها على نفس التقطيع الأول ...

بعد التقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-rza6yaet






ملحوظة/ بعد ما تطلعيها من الفرن ماتخليهاش تتعرض لتيار هواء عشان ما تنشفش من فوق وتتكـسر الطبقة الأولى....
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حسن ياقوت
Admin
Admin
حسن ياقوت


ذكر
الابراج : الميزان الثور
عدد الرسائل : 3686
العمر : 62
الألتزام بقوانين المنتدى : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  11110
رقم العضوية : 1
علم دولة العضو : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Male_e10
الأوسمة : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  15751610
الحالة المزاجية : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  453210
  : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  15781610
تاريخ التسجيل : 24/01/2008
الشهرة الشهرة : 207
نقاط نقاط : 30818

طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  I_icon_minitimeالأربعاء 22 سبتمبر 2010, 11:43 pm

طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  70_12110
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://asdaf.yoo7.com
 
طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أصـــــداف :: قسم المرأة :: مطبخ أصداف-
انتقل الى: